Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Neobux, ένα από τα καλύτερα PTC sites


Το neobux.com, αποτελεί ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα PTC sites
Κερδίζουμε χρήματα κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις, και η πληρωμή μας γίνεται μέσω Paypal ή και με άλλους τρόπους.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από το 2008, και έκτοτε πληρώνει κανονικά τους χρήστες της, με το σύνολο των πληρωμών να ξεπερνάει τα 80 εκατομμύρια δολάρια. Δέχεται χρήστες από Ελλάδα, (κάποιες άλλες υπηρεσίες δεν δέχονται όλες τις χώρες), και η πρώτη πληρωμή μας μπορεί να γίνει μόλις μαζέψουμε 2 δολάρια!

Η εγγραφή είναι αρκετά απλή, και δεν απαιτεί να δώσουμε προσωπικά μας στοιχεία, μόνο μία διεύθυνση e-mail, καθώς και το username/password της επιλογής μας.

Μετά την εγγραφή, και την επιβεβαίωση του e-mail μας, μπορούμε να κάνουμε κλικ στο "Δείτε Διαφημίσεις", για να αρχίσουμε να κερδίζουμε χρήματα.



Κάθε φορά κάνουμε κλικ στις διαφημίσεις που είναι με έντονο χρώμα, καθότι τις "γκρι" τις έχουμε ήδη κλικάρει.



Ο ρυθμός με τον οποίο θα βγάζουμε χρήματα στην αρχή θα είναι αργός, στην συνέχεια όμως, όσο αυξάνονται οι referrals που έχουμε θα κερδίζουμε όλο και περισσότερα!

Referrals ονομάζονται οι χρήστες που εγγράφονται στην υπηρεσία χάρη σε εμάς. Σε όσο περισσότερους προτείνουμε να εγγραφούν και να κάνουν κλικ σε διαφημίσεις, τόσο περισσότερα κέρδη θα έχουμε.
Για να το πετύχουμε αυτό υπάρχουν πολλοί τρόποι π.χ. να στείλουμε το referral link που μας δίνεται σε φίλους και γνωστούς μέσω mail, να το στείλουμε στο facebook wall μας, να ανεβάσουμε σχετικό banner σε κάποιο site μας κτλ.

  • Τρόποι πληρωμής: Paypal , Payza, NETELLER
  • Ελάχιστο ποσό για πληρωμή: 2$ (1η φορά), 3$ (2η φορά), 10$ (μετά τις 10 φορές)
  • Πληρωμή για κάθε κλικ: 0,001$-0,02$
  • Πληρωμή για κάθε κλικ από referrals:  0,0005$-0,02$