Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Βγάλε λεφτά από το EasyHits4U


Ένα πολύ ενδιαφέρον site το οποίο θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε κάποια παραπάνω χρήματα είναι το EasyHits4U. Γενικά αποτελεί ένα Traffic Exchange site, το οποίο όμως έχει και κάποιες παραπάνω ενδιαφέρουσες λειτουργίες που θα δούμε παρακάτω.

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία για την εγγραφή μας, και επιβεβαιώνουμε το mail μας. Αφού κάνουμε login στο site, έχουμε την δυνατότητα και να κερδίσουμε χρήματα, και να προωθήσουμε ταυτόχρονα και κάποιο site/blog που έχουμε. (όσοι δεν έχουν, καιρός να φτιάξουν, θα μας χρειαστεί στην προσπάθειά μας να βγάλουμε λεφτά)

Κατά την είσοδό μας στο site, θα μας ζητηθεί να γράψουμε το link του δικού μας site. Στην συνέχεια από τα Settings επιλέγουμε Auto-assign ratio 30%. 

Δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποσοστό μικρότερο του 30%, αλλά δεν θα μας απασχολήσει αυτό για την ώρα. Τέλος τσεκάρουμε και την επιλογή "Show me non-English sites with geo targeting set to my country", το οποίο χοντρικά σημαίνει να βλέπουμε και Ελληνικές διαφημίσεις.


Αφού φτιάξουμε τις ρυθμίσεις, μπορούμε να αρχίσουμε να βλέπουμε διαφημίσεις κάνοντας κλικ στην επιλογή "Start Surfing"

Στο τέλος κάθε διαφήμισης μας ζητείται να κάνουμε κλικ στην διπλή εικόνα (σε όποια απ τις 2 θέλουμε). Εναλλακτικά μπορεί να μας ζητηθεί να κάνουμε μία αριθμητική πράξη.


Από το EasyHits4U κερδίζουμε 0,3$ ανά 1000διαφημίσεις, καθώς και 0,1$ για κάθε έναν φίλο που του προτείνουμε την υπηρεσία και είναι ενεργός (δει τουλάχιστον 100 διαφημίσεις). Μπορούμε να δούμε όσες διαφημίσεις θέλουμε ανά ημέρα, σε αντίθεση με άλλες σχετικές υπηρεσίες.

Επίσης το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε traffic στην σελίδα μας, από το οποίο μπορούμε να έχουμε πολλαπλό κέρδος αργότερα.

EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!