Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

3 απλοί τρόποι για να βγάλω λεφτά στο internet

Συχνά ο κόσμος ρωτάει "Πώς να βγάλω λεφτά στο ιντερνετ;". Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν παραπάνω από ένας τρόποι, και εδώ θα τους δούμε έναν-έναν.

Το πόσο χρόνο θα αφιερώσετε σε κάθε τρόπο, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Φυσικά όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε δουλεύοντας από το internet τόσο περισσότερα χρήματα θα βγάζουμε, αυξάνοντας το μηνιαίο μας εισόδημα.

Πολλοί χρήστες απογοητεύονται, γιατί περιμένουν ότι θα βγάλουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε λίγες μέρες, το οποίο όμως δεν είναι αλήθεια, και όσα site μας τάζουν κάτι τέτοιο είναι απάτες.

Όσοι όμως ενδιαφέρονται να βγάζουν κάποια επιπλέον λεφτά κάθε μήνα, τα οποία σιγά σιγά θα αυξάνονται, ας συνεχίσει να διαβάζει παρακάτω.

Τρόποι για να βγάλω λεφτά στο ιντερνετ:

1) PTC sites
Έτσι ονομάζονται ιστοσελίδες οι οποίες μας πληρώνουν για να βλέπουμε διαφημίσεις. Το ποσό που κερδίζουμε μπορεί αρχικά να μας φαίνεται μικρό, αλλά αν γραφτούμε π.χ. σε 5 τέτοια sites, και τα προτείνουμε και σε 2-3 φίλους μας (referrals), τότε το ποσό που θα κερδίζουμε αυξάνεται εκθετικά.

Πολλά PTC sites στο παρελθόν έχουν αποδειχθεί απάτες για αυτό ασχολούμαστε μόνο με τα εγγυημένα, κάποια εκ των οποίων είναι το clicksia.com , clixsense.com , wordlinx.com , neobux.com , incentria.com

Με το να γραφτούμε σε όλα τα παραπάνω έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε περισσότερες διαφημίσεις (καθότι ο αριθμός τους είναι περιορισμένος σε κάθε site), αυξάνοντας καθημερινά το κέρδος μας. Αναφέρω και πάλι πόσο σημαντικό είναι να τα προτείνουμε και σε φίλους και γνωστούς μέσω των referral links που μας δίνονται.

Εχω γράψει αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε ένα από τα παραπάνω sites:
clicksia.com , clixsense.com , wordlinx.com , neobux.com , incentria.com


2) Διαφημίσεις στο blog μας ή στο site μας

Εάν έχουμε site ή blog μπορούμε να αρχίσουμε να βγάζουμε κάποια επιπλέον χρήματα κάθε μήνα. Αν δεν έχουμε μπορούμε να δούμε εδώ πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα.
Το ποσό που θα κερδίζουμε εξαρτάται από τον αριθμό των επισκεπτών που θα έχουμε, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσουμε να γράφουμε ενδιαφέροντα άρθρα.

Τέλος το Facebook/Twitter είναι ένα ωραίο (για αρχή) μέρος για να διαφημίσουμε το site/blog μας, στέλνοντάς το στο wall μας είτε με message στους φίλους μας.

3) Στέλνοντας links

Ένας ακόμα ενδιαφέρον τρόπος για να κερδίσουμε κάποια έξτρα χρήματα, είναι στέλνοντας links μέσω του adf.ly . Όταν θέλουμε να στείλουμε ένα link, το "μικραίνουμε" μέσω του adf.ly.

Στην συνέχεια όσοι κάνουν κλικ πάνω σ αυτό τους εμφανίζεται μία διαφήμιση πριν μεταφερθούν στον τελικό ιστότοπο. Για παράδειγμα κάντε κλικ εδώ http://adf.ly/CMEcT, το οποίο θα σας μεταφέρει στην αρχική του http://vgaltexrimataonline.blogspot.gr/

Αν λοιπόν περιμένουμε ότι ένα link που στέλνουμε θα έχει πολλά κλικ (π.χ. όταν μοιραζόμαστε ένα αρχείο που ξέρουμε ότι θα έχει πολλά downloads), φροντίζουμε να το κάνουμε πρώτα shrink μέσω του adf.ly