Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τι είναι τα Traffic Exchange sites και γιατί θα με βοηθάνε να βγάζω λεφτά


Εδώ και κάποιο καιρό βγάζω χρήματα από το ιντερεντ, και στην προσπάθειά μου αυτή με βοηθάνε τα λεγόμενα Traffic Exchange sites, όπως το EasyHits4U.

Τα site αυτά λειτουργούν ως εξής, εμείς βλέπουμε μία διαφήμιση ενός site, ενώ κάποιος άλλος χρήστης βλέπει το δικό μας site. (αν δεν έχουμε δικό μας site, διαφημίζουμε τα referral links μας, δες λεπτομέριες παρακάτω)

Ας δούμε λοιπόν, τα οφέλη που έχουμε. Πρώτον διαφημίζουμε δωρέαν το site μας, το οποίο αποκτά επισκεψιμότητα. Δεύτερον διαφημίζουμε τα referral links μας, που έχουμε από διάφορα PTC site. Τρίτον κερδίζουμε και κάποια μπόνους λεφτά, για παράδειγμα το EasyHits4U δίνει 0,3$/1000 διαφημίσεις που δούμε, +0,1$ άμα κάποιος γραφτεί στην υπηρεσία χάρη σε εμάς και είναι ενεργός, και κάποια ακόμα κέρδη αναλόγως πόσες διαφημίσεις βλέπουμε την μέρα.

Το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το EasyHits4U κυρίως για τα μπόνους λεφτά που δίνει, το έχω αναλύσει εδώ.

Ας δούμε όμως και τo όφελος που έχουμε διαφημίζοντας τα Referral link μας από άλλες υπηρεσίες, το οποίο είναι ακόμα περισσότερα λεφτά.

Για παράδειγμα κάποιος κάνει εγγραφή σε 5-6 PTC site, αλλά δεν έχει φίλους/γνωστούς να προτείνει τις υπηρεσίες αυτές. Οπότε χρησιμοποιεί Traffic Exchange sites για να διαφημίσει τα referral links του σε αγνώστους, κάποιοι από τους οποίους θα γραφτούν στις υπηρεσίες αυτές. Για αντάλλαγμα βλέπουμε και εμείς διάφορα site/διάφορα referral links άλλων χρηστών που μπορεί να μας ενδιαφέρουν.

Για κάθε κλικ που θα κάνουν εκείνοι στις διαφημίσεις των PTC site, θα κερδίζουμε και εμείς ένα ποσό, οπότε όσο περισσότερους referrals έχουμε, τόσο καλύτερα.

Το καλύτερο Traffic Exchange site κατά την γνώμη μου είναι το EasyHits4U, το οποίο είναι αρκετά απλό στην χρήση, δίνει καλά μπόνους χρημάτων, και 1-1 ratio όσον αφορά την προβολή διαφημίσεων.(1 βλέπουμε - 1 δείχνουμε)

Κατά τα άλλα έχω δοκιμάσει και άλλα τέτοια γνωστά site που ίσως ενδιαφέρουν κάποιους χρήστες, όπως το trafficg.com, το hit2hit.com,το 247trafficpro.com, το tezaktrafficpower.com και άλλα.

Δυστυχώς όλα αυτά (με εξαίρεση ίσως το trafficg.com) τα βρήκα δύσχρηστα, κακοσχεδιασμένα site, που δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε στην παρούσα φάση, καθότι το EasyHits4U λειτουργεί καλύτερα απ' όλα.