Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Cashcamel, ένα PTC site που ΔΕΝ το προτείνω (cashcamel review)


Έχω δει και έχω ασχοληθεί με πολλά PTC, και πρόσφατα είδα και το cashcamel. Αξίζει να ασχοληθούμε με το site αυτό για να βγάλουμε χρήματα; Πρόκειται για απάτη ή όχι;

Η αλήθεια είναι ότι είχα κάθε καλή διάθεση να ασχοληθώ και με το cashcamel μεταξύ των site που χρησιμοποιώ. Είχα μάθει ότι έχει κάθε μέρα πάνω από 100(!) διαφημίσεις στις οποίες μπορούμε να κάνουμε κλικ, καθώς και ελάχιστο payout μόλις 0,01$, τα οποία φαίνονται για πολύ καλά στοιχεία!

Δυστυχώς όμως τα δυσάρεστα άρχισαν από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο site αυτό, καθότι ένιωθα σαν να μουν σε site 10χρονου παιδιού. Είναι ένα από τα πιο κακοσχεδιασμένα PTC site που έχω δει. Προσωπικά όταν νιώθω ότι ένα site δεν έχει φτιαχτεί από επαγγελματίες, το αποφεύγω. Δεν ισχυρίζομαι ότι το Cash Camel είναι απάτη, απλά προτιμώ να συνεργάζομαι με επαγγελματίες.

Στην συνέχεια διαπίστωσα ότι από τις ~100 διαφημίσεις που υπήρχαν διαθέσιμες, σχεδόν όλες πλήρωναν από τα χαμηλότερα ποσά που έχω δει σε PTC site, μόλις 0.00005$ ανά κλικ. Μπορεί αυτό να είναι καλό για κάποιον που θέλει να διαφημιστεί, καθότι θα αγοράσει traffic πολύ φθηνά, αλλά για κάποιον που θέλει να βγαλει χρηματα δεν είναι.

Υπάρχουν πολύ καλύτερα PTC site, και προς το παρόν δεν βρίσκω κάποιον λόγο να ασχοληθώ με το Cash Camel.

Μία λίστα με τα PTC site που εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ, μπορείτε να βρείτε εδώ. Η λίστα αυτή θα ανανεώνεται συνεχώς.